Yaşam

Wild dizisinin konusu nedir? Aktörler kimlerdir? Vahşi Film Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yeni dönemde farklı yapımlar seyirciyle buluşmaya başladı. Bu yapımlardan biri de FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Wild’dı. İlk bölümü 12 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Wild, merak konusu oldu. Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas’ın paylaştığı dizi salı günleri yayınlanıyor. Peki Wild’ın konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ayrıntılara bakalım.

Vahşi Konusu Nedir?

Wild dizisi köklü bir aileden gelen ancak kendini sokakta bulan bir çocuğun dram dolu hikayesini anlatıyor. Sokakta olmasına rağmen yaşama sevincini hiç kaybetmeyen bu çocuk, yıllar sonra evine dönüyor. Bu sefer kendini yeniden yaratmaya ve hayatın çelişkilerine alışmaya çalışır.

Vahşi Oyuncular kimlerdir?

Wild dizisi ekibinde ünlü oyuncular yer alıyor. başrolde Halit Özgür SarıVe Simay Barlas paylaşımlar. Dizinin oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Yaman – (Halit Özgür Sarı)

  • Rüya – (Simay Barlas)

  • Serhan Soysalan – (Yurdaer Okur)

  • Alaz Soysalan – (Bertan Asllani)

  • Şebnem – (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Vahşi Film Nerede Çekiliyor?

FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Wild’ın çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Beşiktaş ve Galata gibi farklı lokasyonlarda çekimleri yapılan dizide İstanbul’un eşsiz manzaraları da ekrana yansıyor.

Vahşi Gerçek Hayat Hikayesi mi?

Vahşi’nin yönetmenliğini N. Çağatay Tosun üstleniyor, senaryosunu ise Hilal Yıldız yazıyor. Yıldız’ın kaleme aldığı Wild’ın bir uyarlama olmadığı ve gerçek bir hikayeye dayanmadığı biliniyor.

Wild’ın İlk Bölümünde Neler Oldu?

Yaman, kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalmaya çalışan bir gençtir. Çocukken tanıştığı Yiğit, Asi ve Umut ile yeni bir aile kuran Yaman, nereden ve nasıl geldiğini bilmemektedir.

Yaşadıkları zorluklara rağmen pes etmeyen bu gençlerin tek umudu Umut’un tedavisidir. Umutlarını ‘Mucize Doktor’ diye reklam yapan bir doktora bağlayan gençler, Umut’un yeniden yürümesi için ellerinden geleni yapar.

Ama bu doktor yılda bir kez Türkiye’ye geliyor ve sınırlı sayıda hasta görüyor. Elbette muayene ücreti çocukların karşılayabileceğinden çok daha fazladır.

Yaman bir gün tekrar evrak toplamaya çıktığında Dus ve Alaz ile karşılaşır. Yaman’ın çıktığı bu macera onu çocukluğuna götürecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu