Yaşam

Televizyonda Yayınlanmıyor: Yalıçapkını Son Bölümündeki Kesik Sahneler İzleyenlerin Gözünden Geçmedi

Yalıçapkını’nın geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan bölümü Fuat’ın ölümü ve cenazesiyle hüzünlü bir bölüm olurken, sonunda Seyran ve Ferit’in birlikte olması izleyenleri bir nebze olsun rahatlattı. Fragmanlarda yayınlanan bazı sahnelerin televizyonda yayınlanmadığını daha önce fark eden Yalıçapkını izleyicileri bu kez farklı bir detay keşfetti. Dizinin YouTube’a yüklenen 34. bölümüyle birlikte televizyonda yayınlanmayan en az 3-4 sahne olduğu ortaya çıktı.

Sadece Cuma günleri değil tüm kategorilerde geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler arasında yer alan Kingfisher, 34. bölümüyle haftaya damgasını vurdu.

Fragmandaki bazı sahnelerin televizyon versiyonunda yer almaması yalıçapkını izleyenlerin alışık olduğu bir durum olsa da Fuat’ın cenazesini izlediğimiz son bölümde Asuman’ın sahnelerine yer verilmemesi ortalığı karıştırmadı. seyirciler tarafından fark edilmeden

İzleyiciler konakta yaşayanların acılarının daha özel sahnelerle anlatılması gerektiğini düşünürken, beklenmedik bir şey oldu ve YouTube’da yayınlanan Yalıçapkını’nın 34. bölümünde televizyon için kesilen tüm sahneler yayınlandı.

2 saat 49 dakika şeklinde yayınlanan 34. bölümde en az 3-4 ara sahne keşfedilirken, söz konusu olay sosyal medyada gündem oldu.

Kingfisher seyircisi ara sahnelere şu şekilde tepki gösterdi:

?

?

Bölümde damatları ölen Asuman’ın anne ve babasının dikkatlerden kaçmadığı böyle bir sahnenin çekildiği ancak yayınlanmadığı ortaya çıktı.

Çevikliğinden bir şey kaybetmeyen Halis Ağa’nın mezarlıkta böyle duygusal bir sahnesi izleyenleri hayrete düşürdü.

İzlemediğimiz bir diğer sahne de Orhan ile Saffet Ağa’nın kavgasıydı. Köşke gelen Orhan, içerideki kahkahaları duyunca Saffet Ağa’ya doğru yürürken ve Kazım da yanına gelince YouTube’dan izleyebilirsiniz.

Bu sahneler neden yayınlanmıyor?

Şimdi son sahnemiz var.

Bildiğiniz gibi Gülgün televizyonda Orhan’ı odadan kovunca olay bitmişti. Ama YouTube’da Orhan’ın İfakat’ın odasına gittiğini görüyoruz. İlerleyen bölümlerde ikisini yeniden yan yana göreceğimiz üzere…

Kingfisher’daki ara sahneleri nasıl buldunuz? Sizce neden yayınlanmamış olabilirler?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu