Yaşam

Küçükçekmece’de 3. Gençlik Festivali 19 Ocak’ta başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Gençlik Festivali, binlerce genci ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazırlanıyor. Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio ve Ozbi gibi isimlerin katılacağı festivale 19-20-21 Ocak tarihlerinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ev sahipliği yapacak.

Gençleri festivale davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiğimiz 3. Gençlik Festivalimiz başlıyor. Dönem; Zorlu bir akademik yılın ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon zamanıdır. Küçükçekmece’de dönemi keyifli kılmak için gençlerin tercihleri ​​doğrultusunda eğlenip eğlenebilecekleri bir festival hazırladık. “Tüm katılımcılara sevdikleriyle birlikte eğlencenin ve müziğin keyfini çıkarmalarını diliyorum” dedi.

Ücretsiz olacak etkinlik için konser alanına ring gezileri düzenlenecek olup, detaylı bilgi Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

KONSER PROGRAMI:

Yer: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

Kapı Açılışı: 17.30

19 Ocak 2024 Cuma

Güney Marlen

Ersin Show

Reaksiyon

Selam Douglass

Zeynep Bastık

20 Ocak 2024 Cumartesi

Ne münasebet

Ersin Show

Melis Fis

Özbi

Buray

21 Ocak 2024 Pazar

İlyas Yalçıntaş

Ersin Show

Gökhan Keser

Eypio

Emre Aydın

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

habermalazgirt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu