Haber

İSTANBUL-ESENYURT’TA SİLAHLI ÇATIŞMA KAMERADA

ESENYURT’ta motosikletli iki kişi, evinden çıkan Gökhan Yak’ı bastı. Yak’ın tabancayla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletteki iki kişi, ikametgahından çıkan Gökhan Yak isimli şahsı bastı. Gökhan Yak’ın yanıt vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan Yak, yoldan geçen bir kamyonetin yatağına girerek hastaneye gitti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada motosiklettekilerden Recep Kabal yaralandı, diğer zanlı ise kaçtı. Cabal olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Silahlı çatışma anı ve yaralı Gökhan Yak’ın tıra binerek oradan uzaklaşması güvenlik kamerasına yansıdı.

“6-7 KEZ ATIŞ YAPTLAR”

Olayı gören Hüseyin Tanrıkulu, “Her yerde kurşun izleri var, 6-7 el ateş ettiler, arabalara geldiler. Yapacak bir şey yok, burası Esenyurt. Olayların geçtiği yer burası.”

“KENDİNİ KORUMAK İÇİN ATEŞ ETTİ”

Gökhan Yak’ın komşusu Turgay Çakmak, “İşe giderken arabasına biniyor, binince ateş ediliyor” dedi. Ortada ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz. Oda yaralanınca peşlerinden koşar. Oda kendini korumak için tabancayla ateş ediyor” dedi.

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu