Yaşam

Almanya’da yaşayan Tarkan oyunu kullandı

Türkiye’de koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte birkaç yıl önce Almanya’ya taşındı ve burada Megastar lakaplı olarak yaşamaya devam ediyor. Tarkanyurtdışında oy kullanma süreçlerinin başlamasıyla harekete geçti.

OYUNU KULLANDI

Tarkan 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında oy kullandı. Tarkan, o anları sosyal medya hesaplarından yayınlayarak, “Oy verdim. Vatana millete hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Takipçilerine seslenen Tarkan, “Oy verin” demeyi ihmal etmedi. Başarılarıyla adını dünyaya duyuran Tarkan, oylamanın ardından fotoğraf çektirmek için sıraya giren hayranlarıyla tek tek ilgilendi.

Yabancı seçmen kütüğüne kayıtlı 3 milyon 416 bin 98 seçmen için 73 ülke ve 156 dış temsilcilikte başlayan oy verme süreci 9 Mayıs’ta sona eriyor.

YURTDIŞINDA YAŞAYAN ÜNLÜ İSİMLER OY VERDİ

Çocuklarının eğitimi için Londra’da yaşayan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti de geçtiğimiz günlerde oy kullandı. Aynı şekilde çocuklarının eğitimi için İngiltere’de yaşamaya başlayan Işıl Reçber de geçtiğimiz günlerde oy kullandı.

haber-tarsus.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu