Ekonomi

Securitas Türkiye CFO’su Hakan Ilgar, Türkiye’nin “En Etkili 50 CFO’su” listesinde yer aldı

Securitas Türkiye CFO’su Hakan Ilgar, Türkiye’nin “En Etkili 50 CFO’su” listesinde yer aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, BMI Business School’un Veri Expert iş birliğiyle düzenlediği ve şirketlerin finans fonksiyonunu en üst düzeyde temsil eden finans yöneticilerini belirleyen “En Etkili CFO” listesi açıklandı.

Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlenen CFO Summit 2023’te sektör uzmanları ve akademisyenlerden oluşan Araştırma Uygulama Konseyi tarafından seçilen ve performanslarıyla öne çıkan 50 finans lideri ödüllendirildi.

Securitas Türkiye CFO’su Ilgar, Türkiye’nin “En Etkili 50 CFO’su” listesinde yer aldı.

CFO Summit 2023 kapsamında “Halka Arz ve Birleşmelerde Riskler ve Fırsatlar” konulu panele katılan Ilgar, Securitas’ın yerel ve uluslararası şirket satın almalarındaki deneyimlerini paylaştı.

Panelde yaptığı konuşması açıklamada yer alan Ilgar, satın alma süreçlerindeki stratejik planların ve sektörde lider olma yolunda atılan adımların finans, vergi, hukuk, operasyon gibi birçok bileşeni olduğunu vurguladı.

Securitas’ın bu süreçlerde kendi yazılımı olan Security Management Arka (SMART) ile entegrasyon sürecini kolaylaştırdığını belirten Ilgar, markaya yeni katılan şirketin tüm yönetsel fonksiyonlarının nasıl eş zamanlı şeffaf süreç takibini sağladıkları hakkında bilgi verdi. devralınan müşteriler.

Planlanan strateji kapsamında satın alma durumu olmadığı takdirde şirket kurarak sistemin geliştirilmesine nasıl destek verdiklerini paylaşan Ilgar, bunun en güzel örneğinin Securitas İtfaiye Hizmetleri olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu