Haber

Özge Borak’tan Evliliklerine İlişkin İtiraf: “Ayıp olmasın diye devam ettim”

Ünlü oyuncu Özge Borak, NTV’de Ahmet Mümtaz Taylan’ın Empati programına konuk oldu. Borak, programda özel ve aile hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özge Borak daha önce kendi doğrularını yaşayamadığını belirtti. Eski evlilikleriyle ilgili söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar burada…

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu ‘Empati’ programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Özge Borak oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Özge Borak, katıldığı programda geçmişine dair birçok konuyu anlattı. Konukların Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtladığı programda Borak, yaptığı açıklamalarla geçmiş evliliklerine ilişkin bazı konularda itiraflarda bulundu.

Özge Borak, Ahmet Mümtaz Taylan’a “Kendi doğrularınıza göre mi yaşıyorsunuz?” diye sordu. sorusuna verdiği yanıt gündem oldu.

Borak bu soruyu sormuş, ‘Ben yaşamıyordum. Çoğunlukla yaşamadım. Nereden? Eski evliliklerime de gidebiliriz, doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden vazgeçebilirdim ama yazık oldu, şu an o kadar adım attık.’ ifadelerle cevap verdi.

Özge Borak daha sonra yaptığı açıklamalarda, “Belki son 8 yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum, kimseye verecek hesabım yok, bu benim hayatım. Ben kimseye zarar vermem, hayatımı bu kararı verdiğim için yaşıyorum.’ sözleriyle devam etti.

Özge Borak, ilk evliliğini 2006-2010 yılının ortalarında Bülent Şakrak ile yaptı. Daha sonra 2012-2014 yılları arasında Ata Demirer ile olan evliliğini sürdürmüştür.

Geçmiş evlilikleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Borak, daha sonra çocukluk anılarını dile getirdi. Annelikle ilgili bazı konulara da açıklık getirdi.

Borak ‘Anne olmak çocukluğumdan beri istediğim bir şeydi, hep çok istedim ama olmadı. Yaşadığım ilişkilere baktığımda kimseyi suçlamak için söylemiyorum, o noktada işlerin ters gitme ihtimalini öngörmedim ve sırf canım istedi diye çocuk sahibi olmadım.” şartlar.

“Bu saatten sonra olabilirse ben de onlar gibi bir ebeveyn olmak isterim.”

Selçuk Borak ve Buket Borak’ın kızı Özge Borak da aile hayatıyla ilgili bazı soruları yanıtladı. Annesi ve babasıyla olan ilişkilerinden bahsederken tıpkı anne babası gibi olmak istediğini ifade etti.

Özge Borak, “İyi ki onların çocuğu oldum ve bu hayatta tanıştık. Annem ve babamla arkadaş olmanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bir ölçü normal olabilir. Ama arkadaş başka bir şeydir. Konsept karışıklığına aşırı masraf. Yetişkin arkadaşlığı konusunda yeterince iyiyiz ama babamdan anneme söylediğim hiçbir şeyi, annemden babama söylediğim hiçbir şeyi duymadım, kendi aralarında konuşmuyorlar. Süperler. Bu saatten sonra olabilirse ben de onlar gibi bir ebeveyn olmak isterim.” terimleri kullandı.

basyaylahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu