Yaşam

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Oğlu İçin Kendini Feda Etti!

Show Tv’nin en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti 22. yeni bölümüyle 7 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Abdullah, kızıyla birlikte evine döner. Kıvılcım, Nursema’ya hayatında tanıdığı en cüretkar kadın olduğunu söyler. Öte yandan Mete, başarısız olmadan gözaltına alınır. Fatih’in yaptıklarını öğrenen Doğa, kocasıyla arası bozuktur. Abdullah, Pembe’ye kızının ricası üzerine ona itiraf edecek bir şeyleri olduğunu söyler. Abdullah itirafın ardından elinde çiçeklerle Alev’in yanına gider. Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, oğlu için kendini feda eder.

Kızılcık Şerbeti 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Abdullah’ın Pembe’ye İtirafı Ortalığı Karıştıracak!

Ömer Oğlu İçin Kendini Feda Etti!

Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanında; Nursema konuta geri dönüyor. Pembe, arabadaki ikinci ikram paketini Abdullah’ın kime aldığını merak eder. Abdullah o ikram paketini elinde çiçeklerle Alev’e götürür. Metehan polis tarafından mutlaka götürülürken Ömer polise o flaş belleğin kendisine ait olduğunu söyler.

İşte Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı…

Kızılcık Şerbeti 21. BÖLÜMÜN ÖZETİ!

Nursema, evlendiği gece başına gelenleri iki aileye de itiraf ettikten sonra birbirlerini yemelerini söyler ve evden çıkar. İki aile çatışır. Alev, Nursema’yı yolda görür ve evine götürür. Pembe ve Abdullah, kızlarının nerede olduğunu merak eder.

Doğa, Nursema’yı hastaneden kaçıranın kendisi olduğunu söyleyince büyük tepki alır. Tabiat ise Nursema’nın neden kendilerinden değil de ondan yardım istediğini düşünmeleri gerektiğini söyler. Abdullah, Doğa’nın Nursema’nın yerini bildiğini varsayar ve onu takip ettirir.

Doğa’nın annesinin yaşadığı apartmana girdiğini, oradan Umut’un çıktığını ve kendisinin de binada yaşadığını öğrenen Abdullah, hızla Umut’un evine girmesini ister. Umut cüzdanını unutur ve eve döndüğünde Abdullah’ın erkeğinin evinde olduğunu görür. Nursema’nın evden kaçtığını ondan öğrenir.

Umut, Abdullah’la konuşmaya gitti ve Nursema ile sohbet ederek vakit geçirdi. Nursema, Umut’un yalvarışına dayanamaz ve kapıyı açar. Umut ondan bir daha ayrılmak istemediğini söyler. Ortada Fatih, Kayhan için amcasından yardım ister. Kayhan parayı alıp kaçmayı planlarken Ömer hesabına tedbir koyar.

Kayhan, Leman’a gider ve ona evlenme teklif eder. Leman ile evlenip parasını üstüne almayı düşünür. Doğa stajına başlıyor. Kendisine gelen hastaların kadın olduğunu görünce Fatih’in hastane sahibiyle çok anlaştığını öğrenir.

Abdullah, Nursema ile vakit geçirir ve ondan konuta dönmesini ister. Nursema, babasına Alev’i çok sevdiğini, bunu ağzından duyduğunu ve bunu annesine itiraf ederse onunla döneceğini söyler. Abdullah da Nursema’nın bu hükmünü kabul eder.

Kızılcık Şerbeti Dizisine RTÜK’ten Ceza Verildi! Dizi Yayınlandı mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu