Haber

Dilan Polat’ın Tutuklanmasını Paylaşan Fenomen Ümranto’ya Avukat Engelleme

1 Kasım sabahı erken saatlerde düzenlenen baskında gözaltına alınan Polat ailesi ve beraberindeki 12 kişinin davası ise sürüyor. Vergi kaçakçılığı, kara para aklama gibi hatalardan dolayı soruşturulup tutuklanan Polat çifti, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Fenomen Ümranto, namı diğer Ümran Avcı da ‘avukat’ yüzünden paylaşımlarını sildiğini duyurdu.

Kara para aklama, vergi kaçakçılığı gibi suçlardan soruşturma altında olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, 1 Kasım sabahı erken saatlerde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada MASAK’ın hazırladığı raporlar da yer aldı. Daha sonra Polat çifti ve yakınlarının mal varlıklarına el konuldu. Dilan Polat’ın 31 Kasım gecesi oğluna sarılıp veda paylaşımı yapması, yurt dışına çıkış yasağı bulunan çiftin kaçacağı düşüncesini doğururken, baskının da bu nedenle yapıldığı iddia edildi.

Aralarında Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu, Ahmet Gün, Can Polat, Can Doğu ve Sezin Polat’ın da bulunduğu 18 şüpheliden 12’si tutuklandı.

6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre şüphelilerin ifadelerinin yaklaşık 4 saat sürdüğü belirtildi. Öte yandan Dilan Polat’ın 5 dakika, Engin Polat’ın ise 10 dakika ifade verdiği belirtildi.

Tutuklama kararının ardından Dilan Polat’ın, oğlu Milan için “Oğlum sana kim bakacak?” diye bağırıp isyan ettiği paylaşıldı.

Sosyal medyada paylaşım yapan birkaç fenomenin değindiği nokta da bu oldu. Milan şu anda Dilan Polat’ın asistanı Şule ile birlikte.

Abla, kız kardeş ve anne-kızı farklı efektlerle canlandırmasıyla hepimizin tanıdığı fenomen Ümranto, namı diğer Ümran Avcu, bu duruma sessiz kalamadı.

Dilan Polat’ın yaşadıklarının ardından Milan’ı düşünerek isyan eden Ümranto, “Daha 4 yaşındayken kapıda annesinin yolunu bekleyen süt kokulu Milan’a ne oldu?” söz konusu.

İlhan Çevik, Ümranto’nun sildiği hikayeleri paylaştı.

Daha sonra takipçisinin gönderdiği mesajın ekran görüntüsünü alan Ümran Avcu, “Şaşırdım, hepsini kaldırdım” dedi. söz konusu.

Takipçisinden gelen mesajda, ‘Bunu siler misin? Ümran’ın avukatları paylaşmak istemiyor.’ o dedi. Bu durum Dilan Polat’ın avukatının paylaşım yasağı koymuş olabileceği yönündeki düşüncelerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu