Yaşam

Burada Yandı! Yalıçapkını 22. Bölüm Fragmanı’nda Seyran ve Ferit’in Yatak Sahnesi gündem oldu!

Star TV’nin en sevilen ve izlenen rekortmen dizisi Yalıçapkını, heyecanlı sahneleriyle milyonlarca kişiyi ekrana kilitliyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Denizatı dizisinin merakla beklenen 22. bölüm fragmanı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Fragmanın sonundaki Seyran ve Ferit’in yakınlaşma sahnesi izleyenleri heyecanlandırdı!

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalıçapkını dizisi başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip.

Gülseren Budayioğlu’nun romanından uyarlanan dizi, her hafta kendi reytingini eşitleyerek bu sezonun en çok izlenen dizisi oldu.

Heyecan dolu bölümlerin tekrarları ve bölümleri bile milyonlarca kez izlenirken, senaryo ekibi sürekli Pelin’i ikinci kadın rolüne sokarak seyirciden tepki gördü.

Gerici senaryo ekibi, öfkeli seyirciyi geri kazanmak için senaryoyu değiştirdi. Hatta Seyran ve Ferit’in ayrılmasını izleyeceğimiz bölümde Seyran’ın Pelin’i yoldan çıkarmasını izledik.

Ardından Seyran ve Ferit’in aralarının uygun bir şekilde bozulmaya başlamasını isteyen yapım ekibi, beğenilen çiftin sahnelerini özenle yazmaya devam etti.

Aşk itirafları bile havada uçuşuyordu!

Her şeyin güzelleşmeye başladığı 21. bölümün ardından 22. bölüm fragmanını bekleyen seyirciler alev alev bir fragmanla karşılaştı! Öncelikle Seyran, Ferit’in daha önce istediği gibi kabul ettiği iş teklifini reddetmiştir.

Tabi bu kısım tepkilerden kaçamadı…

Seyran elleriyle Ferit’e yemek pişirdi.

şaka yaptılar

Başlarını aynı yastığa koydular,

Flört ettiler

Eğlendiler

Ve son olarak Ferit’in sürpriziyle mekan bir anda alev aldı! Seyran’ın gözlerinden akan yaşların memnuniyetten olduğunu düşünüyoruz!

Ayrıca fragmanın son sahneleri alev alev yandı!

Haftalardır beklenen bu yakınlaşma izleyenleri havaya uçurdu!

Fragmanın tamamını buradan izleyebilirsiniz ?

Fragman sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü!

Bakalım fragman hakkında kim ne demiş?

Burası yandı! ?

Peki siz fragman hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu