İş

Başarılı bulut uygulamaları Huawei Connect etkinliğinde paylaşıldı

Başarılı bulut uygulamaları Huawei Connect etkinliğinde paylaşıldı

 

Huawei Connect 2023, 15 Kasım’da Paris’te düzenlendi. Avrupa’nın birçok ülkesinden BT uzmanlarının yer aldığı etkinlikte, ‘Huawei Cloud’ ekosisteminden başarılı bulut projeleri katılımcılarla paylaşıldı.

 

Huawei’nin Avrupa bölgesine yönelik değerli BT etkinliklerinden biri olan ‘Huawei Connect’, 15 Kasım’da Paris’te düzenlendi. Jacqueline Shi, Huawei Bulut Küresel Pazarlama ve Satış Servis Lideri Etkinliğin açılış konuşmasında müşterilere ve iş ortaklarına Huawei Cloud’un Avrupa’daki büyümesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, Huawei’nin bu bölge için değer yaratma kararlılığının altını çizdi. Shi, “Huawei Cloud, güçlü bir yerel ekosistem oluşturmaya ve Avrupalı ​​işletmelerin bulut hizmetleri aracılığıyla küresel olarak büyümelerini desteklemeye kendini adamıştır” dedi.

 

Huawei Cloud, dünya çapında 30 bölgede ve 84 erişilebilir alanda 42.000 iş ortağı ve 5 milyon geliştiriciyle faaliyet gösteriyor. Huawei Bulut uygulandı; Pangu, GaussDB veritabanı ve dijital içerik üretim limiti MetaStudio gibi modellerle işletmelere yenilikçi bulut hizmetleri sunuyor.

 

Huawei Bulut Avrupa Lideri Tim Tao Yaptığı değerlendirmede; “Huawei Cloud, İrlanda ve Türkiye’de bulut hizmetlerini dağıtarak küresel ayak izini genişletti. Ayrıca operasyonel mükemmellik ve teknik destek sağlamak amacıyla İrlanda, Türkiye, Macaristan, Almanya ve Fransa’da yerel ekipler kuruldu. Huawei Cloud, Avrupa bölgesinde yüzde 121’lik bir büyüme elde ederken, iş ortağı sayısında da ciddi bir artış elde etti. Yeni girişimlerin öneminin bilincinde olan Huawei Cloud, başlattığı özel programlarla bu büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. “İleriye dönük olarak, Avrupa’da dijital dönüşümü hızlandırmak için ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Huawei Cloud ayrıca dijital, zeka ve iş mükemmelliğinde ilerlemek için geliştirdiği iş modellerini de paylaştı.

 

  1. Bir muhteşemlik grubu başlatın. Huawei Cloud, operasyonel mükemmellik grupları oluşturmak ve üç katmanlı bir hizmet sistemi oluşturmak için Avrupa’daki yatırımlarını sürekli artırıyor. Yerel operasyonel mükemmellik grupları ve teknik uzmanlar, müşterilerin buluta geçiş stratejilerini tasarlamasına, planlamasına ve uygulamasına yardımcı olur. Yerel Huawei Cloud teknik grubu da sorunsuz müşteri deneyimleri sağlamak için 7/24 çevrimiçi teknik destek hizmeti sağlıyor.

 

  1. Bir büyüklük modeli yaratın. Huawei Cloud, müşterilerinin en iyi uygulamalara ve özelleştirme deneyimine dayalı olarak benzersiz iş senaryolarına göre uyarlanmış düzenlemelerde mükemmellik yaratmalarına yardımcı olur. Huawei Cloud, optimum mimari ve istikrarlı operasyonlar sağlayarak müşterilerin buluttan daha iyi faydalanmasına yardımcı olur.

 

  1. Harika bir platform yaratın. Üst düzey hizmetler ve sağlam bir yerel ekosistem, sürdürülebilir dijital dönüşümü mümkün kılar. Önümüzdeki üç yıl boyunca Huawei Cloud, Huawei Bulut Akademisi aracılığıyla 20.000 yerel geliştiriciye eğitim verecek ve 1.000 yerel iş ortağıyla birlikte işlerini yerel ve küresel olarak büyütmelerine yardımcı olacak çözümler geliştirecek. Startup programları ile 800 Avrupalı ​​startupa bulut kaynakları ve destek programları sunacak.

 

Huawei Bulut Avrupa Pazarlama ve Analitik Lider Yardımcısı Ray ve Huawei Bulut Küresel Ekosistem Lider Yardımcısı Leon Yu da konuşmalarında Huawei Cloud’un bulut yerel teknolojilerini ve ekosistem hizmetlerini tanıttı. Etkinlik, ‘Avrupa Huawei Bulut Girişim Programı’ ve ‘Buluta Git, Bulutu Büyüt’ ortak programının tanıtımıyla sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu