Haber

Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Şampiyonu Oldu

Heyecanlı maçlarla nefes kesen Türkiye Sigorta Basketbol Üstün Ligi’nde 2022-2023 sezonunda Anadolu Efes şampiyonluk yaşadı. Play-off final serisinin En Pahalı Oyuncusu (MVP) seçilen Anadolu Efes oyuncusu Vasilije Micic, ödülünü Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli’ye takdim etti.

Türkiye Sigorta Basketbol Muhteşem Ligi play-off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka’yı mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Anadolu Efes oyuncusu Vasilije Micic, play-off final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülüne layık görüldü.

Yıldız oyuncuya ödülünü takdim etti Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli İsim sponsoru olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin heyecanlı 2022-23 dönemini bu akşam büyük bir emeğin ardından geride bırakıyoruz. Öncelikle bu zorlu yarışta gösterdiği üstün performansla şampiyon olan Anadolu Efes’i tebrik etmek istiyorum. Aynı şekilde Pınar Karşıyaka’yı da lig ve play-off boyunca gösterdikleri başarılı performans, takdire şayan grup çalışması ve azimli çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bu çağda birçok yetenekli oyuncu sahada göz kamaştırdı ve birçok heyecanlı maç yaşandı. Hepsine ayrı bir teşekkür. Ancak finallerin MVP’si olan Vasilije Micic’i özel olarak tebrik ediyoruz. Türkiye Sigorta olarak bu ligde yer almak ve ülkemiz basketbolunun gelişimine katkıda bulunmak bizim için büyük bir onurdur. Spor ve rekabetin birleştirici gücünün farkındayız ve bu doğrultuda spora desteğimizi her zaman sürdüreceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

espiyehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu