Haber

Abdullah Avcı: Daha yeni başlıyoruz

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, bugün evinde Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Papara Park’ta oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

İlk 8 haftada 12 puan toplamayı başaran bordo-mavili takım, teknik direktör Bjelica ile yollarını ayırdıktan sonra ikinci kez göreve geldiği Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçını oynayacak. Son olarak deplasmanda Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olan Karadeniz devi, Avcı yönetimindeki ilk maçını kazanarak geri dönüş yapmaya çalışacak.

Abdullah Avcı, ikinci periyoda resmi olarak Alanyaspor maçıyla başlayacak. Şampiyon teknik adam, Papara Park’ta aldığı galibiyetle taraftarlara ‘merhaba’ demek istiyor. Milli devre arasında yoğun bir tempoyla çalışan bordo-mavili takımda yer alan Avcı, oyuncularına seslendi.

“Sahada gereğini yapın”

Tecrübeli antrenör, “Bu takımın enerjisine ve kalitesine güveniyorum. Adım adım ilerleyeceğiz. Alanyaspor’la başlayacağız. Taraftarlarımızın önünde iyi bir oyun, yüksek efor ve tam konsantrasyon istiyorum. Başlangıç ​​hepimiz için keyifli olsun. Sahada gereğini yapacağınızdan şüphem yok.”‘ dediği belirtildi.

“Hiçbir şey için geç değil”

Antrenmanlarda futbolcuların hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişmelerine yönelik uygun programları tercih eden Abdullah Avcı, takımdaki rekabeti daha üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

Bordo-mavili teknik adamın oyuncuları, “Aradan 8 hafta geçti. Önümüzde 30 maçımız daha var. Bu ligde çok şey değişecek. Hiçbir şey için geç değil.” Takımın kalitesinin çok iyi olduğunu vurgulayarak bizi motive ettiği öğrenildi. Her zaman değişerek büyük futbol takımının moralini yüksek tutmak isteyen 60 yaşındaki taktikçinin, başında bulunduğu ideal kadroyu da şekillendirdiği öğrenildi.

almusajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu