İş

“1 Şubat’taki Unpacked etkinliği ile bugüne kadarki en güçlü Galaxy cihazlarını tanıtacağız”

1 Şubat 2023’teki ‘Unpacked’ etkinliği öncesinde Samsung Electronics Portable Dünya Lideri ve CEO’su TM Roh, yeni Galaxy serisinin sunacağı heyecan verici yenilikleri paylaşan bir gönderi yayınladı.

Samsung Electronics Mobile World Başkanı ve CEO’su TM Roh, Son blog yazısında, taşınabilir bağlantı dünyasında merakla beklenen yeni Galaxy serisi hakkında değerli bilgiler paylaştı. Yeni Galaxy serisinin Samsung’un şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü cihazlardan oluştuğunu vurgulayan, TM Roh,bak ne aktarmış…

“Taşınabilir cihazlar her geçen yıl teknoloji alışkanlıklarımızın bir parçası olmaktan çıkıp bu alışkanlıkların merkezine doğru ilerliyor. Kullanıcılar olarak bize ilham veren veya sadece eğlence ihtiyacımızı karşılayan içerikler üretiyor ve tüketiyoruz. Artık nereye gidersek gidelim en sürükleyici oyunları başımıza bakmadan oynayabiliriz. İşte olmadığımız zamanlarda bile iş arkadaşlarımızla birlikte çalışabilir ve işimizi yapabiliriz. Hayatımızın her unsurunu tek bir yerden kolayca yönetebiliyor, sağlıklı yaşam alışkanlıklarından randevularımıza ve alışverişlerimize kadar her şeyi aynı anda planlayabiliyoruz. Bu nedenle kullanıcılar her zaman güvenebilecekleri cihazları ve markaları tercih etmeye devam ediyor. Taşınabilir teknolojinin hayatımıza daha zengin deneyimler katabileceğine ve hayalini kurduğumuz geleceği yaratmada itici bir güç olabileceğine inanıyoruz.

“Performans standartlarını yeniden tanımlıyor, kuralları yıkıyoruz”

Samsung’un bu vizyonu gerçekleştirmesinin en güzel örneklerinden birinin de Galaxy S Serisi olduğunun altını çizerek, TM Roh,devam ediyor:

“Bu yılki Galaxy S Serisinde sunduğumuz özellikleri ikiye katlayarak inovasyon mirasımızı daha da ileriye taşıyoruz. Profesyonel kalitede kamera sistemimizi daha akıllı hale getirdik. Galaxy akıllı telefonların sunabileceği en uygun fotoğraf ve ekran performansını sunacağız. Yazılım ve donanım optimizasyonları ve ortak işbirlikleri ile geliştirilen yepyeni yonga setimiz, kullanıcılara şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü Galaxy performansını getirecek. Galaxy ekosisteminde sunduğumuz bağlantılı özellikler artık kullanıcılara her zamankinden daha kolay ve sorunsuz bir deneyim sunuyor. Çok sevilen Galaxy Note deneyimini Ultra ile birleştirdik. Böylece öncü iki farklı Galaxy yeniliğini bir araya getirerek akıllı telefonların gücü, performansı ve yaratıcılık olanakları konusunda öncü bir cihaz ürettik. Galaxy S Ultra, Samsung Mobile’ın inovasyonunun zirvesinde. Ultra artık her şeyden önce öne çıkan bir isim haline geldi. Ve yakında size Ultra’nın daha fazla cihaz kategorisinde neler yapabileceğini göstereceğiz. Yeni Galaxy serisi ile performans ve kaliteyi yeniden tanımlayarak kullanıcılarımızın bize duyduğu güveni pekiştiriyoruz.”

“1 Şubat’ta bugüne kadarki en güçlü mobil cihazlarımızı tanıtacağız”

Samsung olarak 2022 yılında iklim değişikliği ile mücadele alanında yeni çevre stratejilerini açıkladıklarını ifade ettiler. TM Roh “Mobil Deneyim Birimimiz, hem kurumsal işleyişte hem de ürün yaşam döngülerinde iklim krizine karşı hayata geçirdiği yeni uygulamalarla sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmaya yardımcı olmaya devam ediyor. İklim değişikliği ile mücadelede kararlı adımlar atmaya devam ediyoruz. Kullandığımız teknolojileri daha da sürdürülebilir kılmaya odaklanan yeni çevre stratejimiz bu konuda bize yol gösteriyor. İş yaşam döngüsünün her adımında öncelikle sürdürülebilirliğe odaklanıyoruz. Galaxy cihazlarımızı daha uzun süre kullanılabilir, kararlı ve sağlam hale getiriyoruz. Daha fazla artefakt bileşeninde geri dönüştürülmüş malzemeler kullanıyoruz. Bizimle aynı yaklaşımı paylaşan iş ortaklarımızla iş birliği yaparak insanları bir araya getiriyoruz. Böylece toplumumuz ve dünyamız için olumlu bir değişim yaratıyor, segmentimiz için yeni hedefler belirliyoruz. 1 Şubat’taki ‘Unpacked’ etkinliğinde, inovasyon ve sürdürülebilirliğin ortaya çıkmasıyla birinci sınıf bir cihaz deneyiminin nasıl yaratılabileceğini göstereceğiz. Tanıtacağımız cihazlar, kullanıcılarımızın uzun yıllar seveceği, bugüne kadarki en güçlü taşınabilir cihazlarımız olacak. Yeni cihazlarımızı sizinle paylaşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz.” sözlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu